Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.02.2024 15:52

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe ile birlikte Kuyumcular Çarşısı, Çarşı Bulvarı ve İzmir Caddesi üzerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Ergün’ü bağrına basan esnaflar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde destek sözü verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, MESOB Başkanı Hasan Geriter, Kuyumcular Derneği Başkanı Erkan Özşen ile birlikte Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nde (Kuyumcular Çarşısı), esnaf ziyaretlerine başladı. Kuyumculara hayırlı işler dileyen Başkan Ergün ve beraberindeki heyete lokantalardan çeşitli ikramlar da geldi. 

Yenihan’daki Çalışma Atölyelerini Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yavuz Kurt ve beraberindeki heyet, Yenihan’da kuyumcuların kuyum değerini ölçmek için açtıkları ofisi de ziyaret etti. Sonrasında Tarihi Manisa Bezi dokuma atölyesini ziyaret eden Başkan Ergün, pasta kursunda eğitim alan kadınlara ve el işçiliği kursiyerlerine başarılar diledi. 

Yeni Dikilen Ağaçlara Can Suyu Başkan Ergün’den
 
Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Kuyumcular Çarşısı) üzerinde çift yönlü güzergâh yaparak esnafları tek tek selamlayan Başkan Ergün, yeni dikilen ağaçlara da can suyu verdi.  

Çarşı Bulvarı ve İzmir Caddesi’nde Ziyaretler Sürdü 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Dr. Sadık Ahmet Caddesi’nin ardından Çarşı Bulvarı ve İzmir Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. 2009’dan beri yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini toplayan Başkan Ergün’e esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Yapılan hizmetler için teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Başkan Ergün’e destek sözünü yineledi. 

Çocukların Topları ve Kırtasiye Setleri Başkan Amcalarından 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, esnaf ziyaretleri boyunca vatandaşların sorularını ve taleplerini de yanıtladı. Projeler hakkında bilgilendirme yapan Başkan Ergün, çocukları da top ve kırtasiye seti armağan ederek sevindirdi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu