Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.02.2024 18:13

Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşunun 55. Yılını coşkuyla kutladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı kutlama programında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Partimizin yaşı 55 olsa bile davamızın yaşı Türklüğün yaşıyla eştir, eşittir. Milliyetçi Hareket Partisi, “Ne Mutlu Türküm Diyene” seslenişi gök kubbemizde çınladığı müddetçe, kaldı ki Türk milleti var olduğu sürece kıyamete kadar baki kalacak, geleceğin ülkücü nesilleri şafağı söken Türkiye Yüzyılında, cümle kapısı açılan Türk Devri’nde inanıyorum ki, bayrak bayrak yükselecektir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi, kuruluşunun 55. Yıldönümünü ATO Congresium’da düzenlediği programla taçlandırdı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin önderliğinde gerçekleşen toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcıları, MHP Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP MYK Üyesi Ali Uçak, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, parti teşkilatları ve vatandaşlar katıldı.

Bahçeli, “Partimizin Yaşı Türklüğün Yaşıyla Eşittir”

ATO Congresium’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "55 yıl içinde dalımızın kırıldığı dönemler oldu; bu suretle zannettiler ki yıkıldık, zannettiler ki çöktük. Çok şükür kökümüz ve gövdemiz sağlamdı, bir başka baharda filiz filiz açmak için sadece yaprak döktüğümüzü göremediler veya görmek istemediler. Partimizin yaşı 55 olsa bile davamızın yaşı Türklüğün yaşıyla eştir, eşittir. Milliyetçi Hareket Partisi, “Ne Mutlu Türküm Diyene” seslenişi gök kubbemizde çınladığı müddetçe, kaldı ki Türk milleti var olduğu sürece kıyamete kadar baki kalacak, geleceğin ülkücü nesilleri şafağı söken Türkiye Yüzyılında, cümle kapısı açılan Türk Devri’nde inanıyorum ki, bayrak bayrak yükselecektir" sözlerine yer verdi.

55 Yıllık Birikimle Olgunluk Çağımıza Ulaştık

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasının devamında, “Bugün, maşeri vicdanda mütemayiz bir hareketin, müessir bir doğumun, müstesna bir doğruluşun markası ve medarı iftiharı Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55’inci kuruluş yıldönümüdür. Hayırlı olsun inşallah, uğurlu olsun inşallah, nice başarılara, nice yüzyıllara yıllara vesile olsun inşallah. Bahtiyarız, çünkü 55 yıllık bir tarih birikiminin itibarıyla siyasi olgunluk çağımıza vasıl olduk. Kıvanç doluyuz, çünkü Türk kültür ve medeniyetinin tahmil ettiği yüksek misyona, Türk milletinin tevdi ve terviç ettiği zamanlar üstü mirasa her zaman bağlı ve sadık kaldık. İlk günkü azim ve kararlılıkla, bitmeyen gurur ve onurla 55 yıllık maziyi müteyakkız bir hissiyatla kucaklayıp ezelden ebede coşkun nehirler misali akıyoruz.

Tıpkı bir dağ doruğuna tırmanır gibi kilitli kapıları açıyor, önümüze çekilen perdeleri aralıyoruz. Sabrettik, sebat ettik, çıktığımız seferde desteği milletten, zaferi Allah’tan diledik.
Türklük gurur ve şuuruyla, İslam ahlak ve faziletiyle, her yılı bir asra bedel 55 senede ilkelerimizden, vatan ve millet sevgimizden asla ödün vermedik. Fırtınalar çıktı karşımıza, velakin duruşumuzu bozmadık. Tuzaklar kuruldu önümüze, velhasıl çizgimizden sapmadık.
Meşale meşale tutuştuk, mücadele mücadele tutunduk, zindan zindan tutulduk. Kimi zaman darağaçlarına çıkarıp urgan doladılar boynumuza. Kimi zaman toprağa düşürdüler boylu boyunca. Kimi zaman pusu kurdular karanlık köşe başlarında. Kimi zaman fitne saçtılar boydan boya. Çok şükür yine baş eğmedik, yine diz çökmedik, yine geri dönmedik yolumuzdan. Canımıza kast etseler de can bağladık ülkemize, kan bağışladık ülkülerimize, ömür bahşettik milletimize. 9 Şubat 1969’un Adana’sından tam 55 yıl sonra bu kez de başkent Ankara’da buluştuk. Bu toplantı vesilesi ile siyasi tarihimizin herhangi bir döneminde, üç hilali taşımış, hareketimizin yükselmesine omuz vermiş aziz dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Elleri öpülesi ecdadımız başta olmak üzere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten Mareşal Fevzi Çakmak’a, Osman Bölükbaşı’ndan Kurucu Genel Başkanımız Alparslan Türkeş Bey’e kadar varoluş kaynaklarımıza, bizi biz yapan yüksek şahsiyetlere Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz diliyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum. Aziz hatıraları önünde tazimle eğiliyorum. 
Vatan ve millet uğruna bedenlerini siper eden, candan geçen, yardan geçen, serden geçen, bir hilal uğruna hayatlarından geçip manevi muhafız ve kılavuzumuz olan kahraman şehitlerimizi hürmetle, rahmetle, minnetle anıyorum. Davamız için bedel ödemiş Taş Medreseli gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Niyaz ederim ki, Cenab-ı Allah hepinizin, her dava ve yol arkadaşımın afiyetini, keyfiyetini, muvaffakiyetini ihsan ve müzdad buyursun. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kuruluşunun 55’inci yıldönümü münasebetiyle düzenlediğimiz bugünkü anma ve kutlama törenine hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, her biriniz şerefler verdiniz diyorum” ifadelerine yer verdi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu