Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.02.2024 16:17

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP MYK Üyesi Ali Uçak ve Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü önünde Alaşehirli vatandaşlara pilav ikramında bulundu. Büyükşehir personelleri ve Alaşehirli vatandaşlar, Başkan Ergün’e sevgi gösterilerinde bulundu.

Alaşehir temasları kapsamında vatandaşlarla buluşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesinin Alaşehir hizmet binası önünde vatandaşlara pilav ikramı gerçekleştirdi. MHP MYK Üyesi Ali Uçak ve Cumhur İttifakı MHP Alaşehir Belediye Başkan Adayı Necdet Türk ile birlikte Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü önünde çiçekler ve meşalelerle karşılanan Başkan Ergün, personelin sevgi gösterileri arasında pilav tenceresinin başına geçti. 
Başkan Ergün’e Pankartlı Teşekkür
4 bin 615’i bulan Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve iştiraklerde çalışanları ilgilendiren toplu iş sözleşmesinin imzalanması ve maaşlarına yıllık bazda yüzde 135; 6 aylık bazda ise yüzde 69 oranında zam yapılmış olması nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkürlerini sunan Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğü personelleri, “Sayenizde işçi ve emekçinin yüzü güldü. Teşekkürler Büyük Başkan Cengiz Ergün” pankartıyla şükranlarını sundular.
“Özveriyle çalışmaya devam edeceğiz”
Okunan duaların ardından pilav hayrında bulunan Başkan Ergün, vatandaşlara pilav dağıttı. Gösterilen ilgi ve sıcak karşılama nedeniyle Büyükşehir ve MASKİ çalışanlarıyla Alaşehirli vatandaşlara teşekkür eden Başkan Ergün, “6 binin üzerinde çalışanımızla 17 ilçemizde, hemşehrilerimize en güzel hizmetleri götürmenin gayreti içindeyiz. Rabbim, hepimize güç kuvvet versin. Manisa’mıza hizmet noktasında hep birlikte özveriyle çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar için de tüm çalışanlarımıza şahsım ve Manisalı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu