Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.02.2024 16:27

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Cumhur İttifakı Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Fevzi Ok ve beraberindeki heyet ile birlikte oda başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Ergün oda başkanlarının taleplerini dinledi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün Kırkağaç ilçe programında oda başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Ergün’e Cumhur İttifakı Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Fevzi Ok, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Ali Doğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Sevgen, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakkı Seven, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Yaltırak, KAÇEP İlçe Başkanı Gülay Güven ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldane Aksu eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Kırkağaç’ta hayata geçirdiği projeler ile yeni dönemde gerçekleştirilecek projeleri anlatan Başkan Cengiz Ergün, oda başkanlarının taleplerini de dinledi. 
Başkan Ergün’e Doğum Günü Pastası
Toplantı öncesinde oda başkanları tarafından Başkan Ergün’e doğum günü dolayısıyla pasta kesildi. Başkan Ergün’de kutlamaları nedeniyle oda başkanlarına teşekkür etti. Oda başkanları da Başkan Ergün’e çeşitli hediyeler vererek doğum gününü kutladı. Toplantıda Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı da üreticilere yaptığı desteklerden dolayı çiftçi dostu olması nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür plaketi takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu