Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.02.2024 12:05

Tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik desteklerini her alanda sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü “Büyükbaş hayvanlarda Sağım Hijyen Projesi” kapsamında üreticilere %100 hibeli hijyen ürünleri dağıtımına başladı.
Üretken belediyecilik anlayışıyla Tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik desteklerini 2024 yılında da artırarak sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, “Büyükbaş Hayvanlarda Sağım Hijyen Projesi” kapsamında üreticilere hijyen ürünleri dağıtımına başladı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında dağıtım töreni BESOT konferans salonunda yapıldı. Düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Ali Gök, Yunusemre İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bülent Güleç, Veterinerler Odası Başkanı Merter Yıldız, Manisa Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay, Şehzadeler ve Yunusemre Mahalle Muhtarları ve büyükbaş hayvan yetiştiricileri katıldı. Programda Veterinerler Odası Başkanı Merter Yıldız, hayvan sağlığı ve gıda güvenliğini yakından ilgilendiren sağım hijyeni konusunda Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerindeki üreticilere “MASTİTİS” hastalığı önlemi, mücadelesi ve sağım hijyen setlerinin kullanımı ile ilgili bilgiler verdi.
Hijyen ürünleri %100 hibeli
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ise, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde Büyükşehir Belediyemiz ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğümüz “Büyükbaş Hayvanlarda Sağım Hijyeni Projesi” kapsamında hijyen ürünleri setimizi Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerimizde dağıtımına başladık. TÜRKVET e kayıtlı 3.000 işletmede 10 baş ve altı sağmal hayvanı bulunan küçük işletmelere hayvan sağlığı ve gıda güvenliği amacı ile Sağlık Bakanlığından onaylı Biyosidal ruhsatlı dezenfektan ürünlerin kullanımı ile bu konuda farkındalık oluşturulmak istenmektedir. Bu kapsamda İlimiz Şehzadeler ve Yunusemre İlçelerinde en az 1 en fazla 10 büyükbaş sağmal hayvanı olan yetiştiricilerimiz ile bir araya gelerek Veterinerler Odası Başkanı Merter Yıldız tarafından eğitim gerçekleştirildi. Eğitimin sonunda % 100 hibe ile Sağım öncesi meme dezenfektanı (köpük formunda), Sağım öncesi daldırma kabı (köpük üreten), Sağım sonrası meme dezenfektanı (iyotlu bazlı film), Sağım sonrası daldırma kabı (filmi rahatça memeye saran) malzemeleri olmak üzere üreticilerimize teslim etmeye başladık. Yeni yılda da her alanda çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu