Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.10.2014 12:55

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı…

Cumhuriyetimizin ilanının 91’inci yıldönümünü; büyük bir şevk, heyecan ve gururla kutluyoruz.

Cumhuriyetin ilanı, aziz milletimizin tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yüce milletimizin canı pahasına yürüttüğü bağımsızlık mücadelemiz, Cumhuriyet rejimine geçilmesiyle taçlandırılmıştır.

29 Ekim 1923, büyük milletimizin mazisinde en önemli silkinişlerinden biri olmuştur. İçteki ve dıştaki art niyetli odaklara asla fırsat verilmeyeceğini; milletimiz, azim ve cesaretle ortaya koymuştur. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti, şehit kanlarıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarıyla vücut bulmuş ve sonsuza dek yaşamayı hak etmiştir.

Ne var ki Cumhuriyetimizin 91. yılına girdiğimiz bugünlerde aziz vatanımızda yaşanan terör hadiseleri milletimizi hüzne boğmaktadır.

Bu hadiselerin temel gayesinin Cumhuriyetimizi bölmek, parçalamak ve güçsüz duruma düşürmek olduğu bilinmektedir.

Herkes bilmelidir ki Türk milleti şartlar ne olursa olsun 91 yıllık yemininden asla dönmeyecektir.

Yine herkes bilmelidir ki milletimiz bin yıllık kardeşlik hukukunu asla ihlal etmeyecek, hainleri sevindirmeyecektir.

Küresel güçler ve onların himaye ettikleri, bu gerçeği asla akıllarından çıkarmamalıdır.

Cumhuriyetin ilanıyla birlikte ülkemiz kalkınma, ilerleme, modernleşme yolunda çok önemli adımlar atmış ve çağdaş dünyanın saygın bir üyesi haline gelmiştir.

Ulu Önder Atatürk’ün açtığı modernleşme yolunda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Çünkü bizler Cumhuriyetin yılmaz bekçileriyiz. Ata mirası Cumhuriyetimize sahip çıkacak, yeni eserlerimizleTürkiye Cumhuriyeti’ni daha da güçlendireceğiz.

Güzel yurdumuzu köy köy, belde belde, şehir şehir kalkındıracağız. Her karış toprağı şehit kanlarıyla sulanmış yurdumuzu milletçe imar edeceğiz. Güzel yurdumuzun güzel şehri Manisa’ya yeni yeni yollar, köprüler, kavşaklar, parklar, caddeler, meydanlar, konutlar inşa edeceğiz. Dev yatırımlarımız, dev projelerimiz bir bir hayata geçecek. 17 ilçemize kuracağımız gençlik merkezlerimiz ve spor komplekslerimizle Cumhuriyetimize eğitimli, kültürlü, sağlıklı nesiller yetiştireceğiz. Ve Cumhuriyetimiz o nesillerin omzunda, hızlı bir dönüşüm geçiren dünyada hak ettiği yere gelecek. Büyükşehir Manisa’mızı hep birlikte inşa edecek,aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyet değerleri etrafında hep birlikte daha güçlü bir şekilde kenetleneceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu