08.03.2024 13:43

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 22’nci haftasında 9 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Ege Derbisinde evinde oynayacağı Aliağa Petkim maçının hazırlıklarını tamamladı. Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan da, “Bu önemli maçta taraftarlarımızı aramızda görmek istiyor ve Muradiye Spor Salonu’na davet ediyoruz” dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) 22’nci hafta maçı Ege Derbisine sahne olacak. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Aliağa Petkim’i 9 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Muradiye Spor Salonu’nda ağırlayacak. Mücadelenin hazırlıklarını Başantrenör Hakan Demir yönetiminde tamamlayan Tarzanlar, galibiyet parolasıyla maça hazırlandı.

“Galibiyet serisiyle yolumuza devam etmek istiyoruz”

Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Galibiyet serisiyle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için de play-off yolunda rakiplerimizden biri olan Aliağa’yı evimizde ağırlayacağız. Biz, ligin şu an en iyi savunma yapan takımlarından biriyiz. Bundaki en önemli pay da seyircimizin bize verdiği destek ve güven. Bu önemli maçta taraftarlarımızı aramızda görmek istiyor ve Muradiye Spor Salonu’na davet ediyoruz. Salonumuzda boş koltuk kalmasın. Son saniyeye kadar destek sürsün, Ege Derbisinde bir galibiyet daha bizim olsun” dedi.