Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.03.2024 13:51

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji Ek Binasının açılışına katıldı. Açılışta konuşan Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, sağlık alanındaki gelişmelere katkı sağlamaya, kanserle mücadeleye, hastalıklarla ilgili hemşerilerimizi bilgilendirme faaliyetlerine ve şehrimizin sağlık altyapılarını güçlendirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji Ek Binasının açılışı törenle gerçekleştirildi. Açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, bağışçı Çiloğlu ailesi, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve hastane yönetimi katıldı. Program Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşmalarına geçildi. 

Açılış Konuşmaları Yapıldı 

Programın ilk konuşmasını yapan Manisa CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İsmet Topçu, hastanede verilen hizmetler ve ilklere değindi. Ardından kürsüye davet edilen Manisa CBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, hastaneye verilen destekler ve katkılar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve bağışçı Çiloğlu ailesine teşekkür etti. 

Başkan Ergün, Kadınlar Gününü Kutladı 

Hafsa Sultan Hastanesi bünyesinde hizmet verecek olan Onkoloji Ek Binasının açılış töreninde konukları selamlayarak konuşmasına başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sözlerimin başında tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Eğitimde, işgücünde, siyasette, sanatta, sağlıkta, sporda ve daha pek çok alanda kadınlarımızın gösterdiği başarılar, hepimiz için gurur ve ilham kaynağıdır. Bu duygularla her alanda mücadele eden, ilham veren ve örnek olan tüm kadınlara saygı ve sevgilerimi sunuyor; daha adil, daha eşit ve daha güzel bir dünya için birlikte çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Sağlık Alanındaki Atılımlar Bizi Mutlu Ediyor 

Başkan Ergün, “Şehrimizin sağlık alanında atılım içinde olması, bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Bu hastanenin kanserle mücadelede önemli bir rol oynayacağına ve şehrimize sağlık alanında büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum. Geçtiğimiz günlerde burada Prostatla Yaşam Merkezi’nin açılışında bir arada olmuştuk. O günkü konuşmamda da vurguladığım gibi, kanser, günümüzde en önemli sağlık sorunlarından bir tanesidir. Erken teşhis ve tedavinin kanserle mücadelede büyük önem taşıdığını hepimiz biliyoruz. Bu nedenle, Manisa’mızda modern ve donanımlı bir onkoloji hastanesine sahip olmak, büyük bir kazanımdır. Yüce Allah, tüm insanlığı hastalıklardan uzak tutsun. Hastanelerde tedavi gören tüm vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu tür hastalıklarda hemşerilerimiz İzmir’e ya da başka illere gitmek durumunda kalıyordu. Bu hastanenin açılmasıyla birlikte, hemşerilerimiz kanser tedavisi için başka şehirlere gitmeye gerek duymayacak, en iyi tedaviyi burada, kendi evlerinde alabilecekler” dedi.

Sağlık Altyapılarını Güçlendirmeye Devam Edeceğiz

Sağlıkla ilgili projelere yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Cengiz Ergün, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana sağlığın en değerli hazine olduğu bilinciyle çalışmalar yürüttük. Hemşerilerimizin teveccühleriyle yeni dönemimizde de sağlıkla ilgili proje ve yatırımlarımızı sürdüreceğimizi belirtmek isterim. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak, sağlık alanındaki gelişmelere katkı sağlamaya, kanserle mücadeleye, hastalıklarla ilgili hemşerilerimizi bilgilendirme faaliyetlerine ve şehrimizin sağlık altyapılarını güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hastanemizin Manisa’mıza kazandırılmasına öncülük eden Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Cumhur İttifakı Manisa Milletvekillerimize, Sayın Valimize, Sayın Rektörümüze ve emeği geçen herkese şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Hastalarımızı şifaya kavuşturmak için büyük fedakarlık ve özveriyle görev yapan kıymetli hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarına da ayrıca şükranlarımı sunuyorum. Onkoloji Hastanemizin şehrimize ve kanserle mücadele eden hastalarımıza şifalar dağıtmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sağ olun, var olun” diyerek konuşmasını tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün konuşmasının ardından MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Valisi Enver Ünlü, birer konuşma yaparak; hastanenin Manisa’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Manisa Valisi Enver Ünlü, bağışçı Çiloğlu ailesine teşekkür belgesi takdim etti. 

Açılış Kurdelesi Kesildi

Selamlama konuşmalarının ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji Ek Binasının açılış kurdelesi protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu