Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.03.2024 15:49

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 10 yıllık süreçte Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün 101 Milyon 755 Bin 386 TL’lik yatırım yaparak adeta çehresini değiştirdiği Manisa’nın en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye Mahallesi ve çevresi için yeni dönem projelerinin müjdesini verdi. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Manisa’nın en büyük mahallelerinden biri olan Muradiye Mahallesi ziyaretinde yeni dönem projelerini açıkladı. 2014’ten bu yana mahalle ve çevresinde birçok projenin hayata geçirildiğini belirten Başkan Cengiz Ergün, yeni dönemde Muradiye Mahallesi ve çevresi için hayata geçirilecek projelerin de bir bir müjdesini verdi. 
İşte Muradiye ve Çevresinin Yeni Projeleri
Yeni projelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Cengiz Ergün, ‘Manisamızın en büyük mahallelerinden olan Muradiyemiz ve çevresine bugüne kadar 101 Milyon 755 Bin 386 TL’lik yatırım yaptık.
Yeni dönemde de Muradiye ve çevresine;
- Spilkent- Muradiye – Menemen - İzban Hattı Raylı Sistem Projesi Muradiye mahallemizdeki trafik sorununu ortadan kaldırmak amacıyla 3 adet kavşak projesi geliştirdik. Bu kavşaklardan birincisi mevcut Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye Kampüsü Kavşağımızı yeniden tasarlayarak, daha işlevsel hale getireceğiz. İkinci kavşağımız olan Muradiye OSB hemzemin kavşağını katlı kavşak haline getirerek, Sanayi Caddesi’nden Muradiye’nin içine doğru olan trafik akışının devamını sağlayacağız. Üçüncü kavşağımız olan Muhsin Yazıcıoğlu ve Menemen Caddesi’nin kesiştiği kavşaktan ise yapılan düzenlemeyle Muradiye’ye bağlantıyı sağlayacağız.
Muradiye Karaali Bölgesi 6 Adet Park Yenilemesi, 6. Sokak ve Sanayi Caddesi Prestij Cadde Düzenlemesi yapacağız.
- Dünya Bankasından temin ettiğimiz 39 Milyon AVRO’luk krediyle Muradiye, Evrenos, Yağcılar, Karaali ve TOKİ Akgedik bölgesinin altyapılarını yenileyeceğiz. Bu kapsamda, 224 kilometre içme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu hatları ile atıksu arıtma tesisi ve 7 bin 500 tonluk içme suyu deposu yapacağız. Altyapı çalışmalarından sonra 1 milyon metrekare kilit parke taş ve asfalt çalışmalarını hayata geçireceğiz. 7 yıllık bir emeğin sonunda projemizin müşavirlik ihalesini tamamladık, yakın zamanda inşaat çalışmalarına başlayacağız. Gönül bağı proje ve hizmetlerimizle hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu