11.03.2024 13:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sokaklara ve caddelere prestij katarak ışıl ışıl yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Prestij cadde çalışmaları kapsamında, Kumludere caddesi asfalt, kaldırım düzenlemeleri ve aydınlatmaları ile gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzelliğiyle yeni bir prestij caddesi oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaptığı yatırımlara planlanan program dahilinde devam ediyor. Yoğun olarak kullanılan caddelere prestij kazandırmak amacıyla yaptığı yenileme çalışmaları da il genelinde devam ediyor. Şehzadeler ilçesine bağlı Kumludere Caddesi üzerinde devam eden prestij cadde çalışmaları da tamamlanarak cadde ışıl ışıl oldu. Asfalt çalışmaları, kaldırım düzenlemeleri ve aydınlatmaları ile Kumludere caddesinin gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel olduğunu ifade eden Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda şehrimizin tarihi noktalarından biri olan Kumludere Caddesi’ndeki çalışmalarımızı hayırlısıyla tamamladık. Mahalle muhtarlarımız ile yapılan istişareler sonucunda caddemizde asfalt, kaldırım düzenlemeleri ve aydınlatma montajlarıyla caddemizin çehresini değiştirerek prestij kattık. Işıl ışıl olan caddemiz Manisalı hemşerilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.