Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.03.2024 14:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde hayata geçirilen ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü İyileştirme Projesi’ kapsamında üreticilere verilecek olan 250 adet damızlık koçun seçimi yapıldı. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik desteklerini her alanda sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, koyun sürülerinde verimliliğin arttırılması amacıyla hayata geçirdiği ‘Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü İyileştirme Projesi’ kapsamında, bu yıl 250 damızlık koç desteği verecek. En az 30 en fazla 130 anaç koyun varlığına sahip, Hayvancılık Kayıt Sistemine kayıtlı, programlı aşıları eksiksiz yaptırmış olan üreticilerin 07-29 Şubat tarihleri arasında başvurularını yaptığı projede dağıtılacak olan 250 damızlık koçun ön seçimi yapıldı. Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Bursa Karacabey Tarım İşletmelerindeki damızlık koçların ön seçimini Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Şadan Aslay ve Veteriner Hekim Buğra Aktaş ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hakan Özcanoğlu, Veteriner Hekim Hulisi Yalmaç ile Kerim Özyol gerçekleştirdi. Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliğinde Sürü İyileştirme Projesi kapsamında seçilen damızlık koçların dağıtımı Mart ayı içerisinde yapılacak. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu