Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.03.2024 22:05

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ramazan ayının ilk iftar sofrası Yunusemre ilçesi Horozköy pazaryerinde kuruldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de yer aldığı iftar programında akşam ezanının okunmasının ardından eller semaya açıldı, hep beraber oruçlar açıldı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, tarafından Yunusemre ilçesi Horozköy pazaryerinde iftar sofrası kuruldu. Düzenlenen iftar programına, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner,  Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, Büyükşehir ve MASKİ Genel Müdürlüğü bürokratları ile binlerce Manisalı katıldı. Akşam ezanının okunmasının ardından eller semaya açıldı, Büyükşehir Belediyesi Mobil Mutfak ve Fırınında yapılan ekmek ve yemeklerle oruçlar açıldı

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu