Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.03.2024 09:59

Sarıgöl Alemşah Mahallesi’nde,trafik kazasında yaşamını yitiren oğlu Özgür Ulu'nun adının yaşatılması adına sağlık evi yapımı için bağışta bulunması; diğer hayırsever vatandaşların ve mahalle sakinlerinin de katkısıyla yapımı tamamlanan Alemşahlı Özgür Ulu Sağlık Evi’nin, Sağlık Bakanlığı’na devri gerçekleşti. Düzenlenen programa katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, devlet-vatandaş iş birliğiyle güzel bir eserin ortaya çıktığını belirterek, emek veren herkese teşekkür etti.
Devlet ve vatandaş iş birliğiyle Sarıgöl Alemşahlı Mahallesi’nde sağlık evi yapıldı. Vatandaşlar tarafından imece usulü yapılan sağlık evi, düzenlenen programla Sağlık Bakanlığı’na devri gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı programa, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı-AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk,MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, MHP İlçe Başkanı Murat Kocahıdır, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Hakan Kuruca, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk ve Sarıgöllü vatandaşlar katıldı. Programın açılış konuşmalarını yapan Alemşahlı Mahalle Muhtarı Ahmet Ur ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca, Alemşahlı Mahallesi'nde Necdet Ulu'nun, 2012 yılında trafik kazasında yaşamını yitiren oğlu Özgür Ulu'nun adının yaşatılması adına sağlık evi yapımı için bağışta bulunması; diğer hayırsever vatandaşların ve mahalle sakinlerinin de katkısıyla yapımı tamamlanan Alemşahlı Özgür Ulu Sağlık Evi’nin hayırlı olmasını dileyerek, emek verenlere teşekkür etti.
İmece, Türk insanın en güzel geleneklerinden bir tanesi
Programın devamında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bir konuşma yaptı. Başkan Ergün, Türk insanının en güzel geleneklerinden bir tanesi imece olduğunu belirterek,” Sağlık, insanlığın en temel ihtiyacı. Sağlıklı bir toplum için sağlıklı bireylere ihtiyaç vardır. Bu nedenle, sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması ve her vatandaşın kaliteli sağlık hizmeti almasını sağlamak da devletimizin öncelikli görevleri arasında yer alıyor.Türk insanının en güzel geleneklerinden bir tanesi imecedir. Necati Başkan ve muhtarımdan aldığım bilgiye göre bu sağlık ocağı da imece usulü yapılmış. Devlet-vatandaş iş birliğiyle güzel bir eser çıkmış ortaya ”dedi.
Emeği geçenlere teşekkür etti
Başkan Ergün, konuşmasının devamında  sağlık evinin yapımı için emek veren herkese teşekkür ederek”  Bu sağlık ocağının açılmasıyla birlikte, mahallemizdeki vatandaşlarımızın artık sağlık hizmeti almak için başka yerlere gitmek zorunda kalmayacağı, özellikle yaşlılarımız ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımız için bu durumun büyük bir kolaylık sağlayacağı aşikar.O açıdan bu sağlık ocağının mahallemize kazandırılmasında katkıları bulunan Sayın Kaymakamımıza, Sayın Belediye Başkanımıza, İl Sağlık Müdürlüğümüze, siz değerli Alemşahlı hemşerilerime, katkıda bulunan ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Sağlık Ocağımız Alemşahlı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun ”dedi. 

Rahmetle andılar
Programın devamında Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı-AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu da konuşma gerçekleştirdi.  Akçay ve Kasaoğlu, sağlık evine adını veren Özgür Ulu’yu rahmetle anarak, sağlık evinin yapılmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından imece usulü yapılan, sağlık evinin yapımına katkı verenlere teşekkür plaketi verildi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu