Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.03.2024 14:25

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Selendi ilçesine bağlı Altınköy Mahallesi’nde yeni Hayvan İçme Suyu (HİS) göleti yapım çalışmalarını tamamlayarak üreticilerin hizmetine sundu. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar, çalışmaların tamamlanmasından çok memnun kalarak Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvan üreticilerinin yaz aylarında oldukça ihtiyaç duyduğu hayvan içme suyu (HİS) göleti yapım çalışmalarına devam ediyor. Bu bağlamda çalışmalarını sürdüren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Selendi ilçesine bağlı Altınköy Mahallesi’nde yeni HİS göletinin yapım çalışmalarını tamamlayarak üreticilerin hizmetine sundu. Çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak yeni sezonda üreticilerin hizmetine sunulduğu belirtildi. Yeni HİS göletinin, üreticiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Göletlerin mahalle için önemine değinen Mahalle Muhtarı Kadir Daban, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Üreticilerimize Desteğimiz Devam Edecek
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde üreticilere her alanda destek olmak için çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, “Özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan, hayvancılığın yaygın olduğu noktalardaki hayvan içme suyu göletleri çalışmalarımızı da kararlılıkla sürdürüyoruz. Selendi ilçemize bağlı Altınköy Mahallesi’nde yeni HİS göleti yapım çalışmalarını tamamladık. Hayırlı uğurlu olsun. Merada otlayan besi hayvanlarının ve yaban hayvanlarının özellikle yaz aylarında daha fazla ihtiyaç duyduğu temiz su kaynağını bu göletler vasıtasıyla sağlamış oluyoruz. Üreticimize desteklerimiz, artarak devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu