Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.03.2024 10:36

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nurlupınar Pazaryeri’nde düzenlenen iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu. Tutulan oruçların kabul olması dileyen Başkan Cengiz Ergün, Ramazan Ayı’nın Manisa’ya, ülkemize ve Türk Milletine hayırları getirmesini temenni etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Pazaryeri’nde iftar yemeği verildi. İftar yemeğine MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emirhan Sallıtepe, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Okunan akşam ezanının ardından eller semaya açılarak dualar edildi ve oruçlar açıldı. İftar programının ardından vatandaşlarla sohbet eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tutulan oruçların kabul olmasını dileyerek, Ramazan Ayı’nın Manisa’ya, ülkemize ve Türk Milletine hayırları getirmesini temenni etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu