Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2024 16:54

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Şehit Enis Budak’ın kardeşi Yunus Budak ve ablası Gönül Durmuş ile Gazi eşi Hacer Gülün’ü konuk etti. 

Geçtiğimiz Aralık Ayı’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerimiz Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın kardeşi Yunus Budak ve ablası Gönül Durmuş ile terörle mücadele gazisi eşi Hacer Gülün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e ziyarette bulundu. Ziyaretleri nedeniyle Budak, Durmuş ve Gülün’e teşekkür eden Başkan Ferdi Zeyrek, “Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize güzel ömürler diliyorum. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu