19.04.2024 13:39

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa eski Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç’i ağırladı. Bilgiç, Başkan Zeyrek’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, 2020 yılında Manisa Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atanan Fevzi Bilgiç’i makamında konuk etti. Manisalıların desteğiyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Zeyrek’i tebrik eden Bilgiç, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyareti nedeniyle Manisa eski Emniyet Müdürü Bilgiç’e teşekkür eden Başkan Zeyrek de, 1,5 milyon Manisalıya en güzel hizmetleri ulaştırmak için gayret göstereceklerini belirtti.