Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.04.2024 13:47

MASKİ’den Açıklama  
Kartlı Sayaçtan Mekanik Sayaca Geçerken Uygulanması Gereken Adımlar; 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması kararının ardından mevcut kartlı sayaç kullanan ve mekanik sayaca geçmek isteyen Manisalıların uygulaması gereken adımları anlattı. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in sözü olan zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması MASKİ Olağanüstü genel kurulunda oy birliğiyle kabul edildi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü de dönüşüm sürecinin nasıl işleyeceğine dair açıklama yayınladı. 
Açıklamada; “Mevcut kartlı sayaç aboneleri talep etmeleri halinde artık mekanik sayaca geçebilecek. Kartlı sayaç kullanmaya devam etmek isteyen aboneler ise mevcut kartlı sayaçlarını kullanmayı sürdürebilecek. Manisalılar kullanacakları su sayaçlarını seçme özgürlüğüne sahipler. Kartlı sayaç kullanıcılarının mekanik sayaca geçmek için ilk olarak Manisa Merkezde MASKİ Genel Müdürlüğü evrak kayıt birimine gelerek, ilçelerimizde ise MASKİ ilçe şefliklerinde bizzat dilekçe ile başvuruda bulunmaları gerekiyor. Manisalılar MASKİ evrak kayıt birimleri ve ilçe şefliklerinde bulunan dilekçeleri doldurarak başvurularını bizzat yapabilecekler. Prosedürlerin tamamlanmasının ardından dönüşüm işlemleri yapılacaktır. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu