Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2024 14:13

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimini ağırladı. Dernek Başkanı Cevdet Çiçek, Başkan Zeyrek’i tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. Manisa’ya sözünü verdikleri çalışmaları birer birer hayata geçirdiklerini anlatan Başkan Zeyrek, “İnşallah 5 yıl boyunca çok güzel işler yapacağız. Suyu 1 Lira yaptık. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz, imarı da çözeceğiz” dedi.
Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, dernek yönetimiyle birlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Çiçek, Başkan Zeyrek’e çiçek takdim ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Zeyrek’i tebrik eden Çiçek, “Seçim sürecinde sahada 3,5 ay kadar koştunuz. Manisa için Manisa’ya hizmet için sözler verdiniz. Bu vermiş olduğunuz sözlerden birini hemen yerine getirdiniz ve suyu 1 TL’ye indirdiniz. İnşallah önümüzdeki günlerde de Mesir Festivali’nin ardından diğer sözlerinizi yerine getireceğinize ve onları birer birer hayata geçireceğinize biz canı gönülden inanıyoruz. Biz de sizin kamu yararına yapacağınız bütün işlerde arkanızdayız, yanınızdayız. Allah, muvaffak etsin; Rabbim çıkmış olduğunuz bu yolda mahcup etmesin” dedi.
“Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek istiyorum”
Ziyaretleri ve güzel dilekleri nedeniyle Dernek Başkanı Çiçek ve yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Görev çok kutsal, çok zor ama birlikte yapıldığında kolay. Çünkü şehrin ihtiyaçlarını burada yaşayanlar olarak hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunları da çözmek bizlere nasip olacak. Biz burada belki karar vericileriz ama kararları birlikte vereceğiz. Seçim sürecinde ne söz verdiysek, hepsini tek tek yerine getireceğiz. Bu koltuklar gelip geçici. Nice başkanlar geldi hala “başkanım” diyenler oluyor. Nice başkanlar geldi Manisa’dan taşınmak zorunda kaldı, Manisa’da dolaşamaz hale geldi. Ben Manisa’mı çok seviyorum. Burada yaşlanıp, burada vefat etmek istiyorum. Koltuktan indikten sonra şöyle alnımız açık, göğsümüz kabarık bir şekilde çoluğumuza çocuğumuza yaptığımız hizmetleri anlatmak, şehirde rahat rahat dolaşmak ve bu şehre karar verici olarak da hayatımızı rahat rahat devam etmek benim en büyük hayalim. Bizim gidecek bir yerimiz yok, İzmir’de evimiz de yok. Ben Manisa’da yaşayıp, hayatımın sonuna kadar buraya hizmet etmek istiyorum” dedi.
“Ne söz verdiysek yerine getireceğiz”
5 yıl boyunca Manisa’da önemli çalışmalar yapacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Zeyrek, “İnşallah 5 yıl boyunca çok güzel işler yapacağız. Suyu 1 Lira yaptık. Yapamazsın diyenlere rağmen yaptık bunu. Kartlı sayaç dayatmasına da son verdik. İsteyen kullansın, isteyen kullanmasın dedik. Suyun haricinde kademelerde yaptığımız indirim 1 Mayıs’tan itibaren hayata geçecek. Haziran faturalarında herkes zaten bunu görecek. Daha sonrasında şimdi hemen halk ekmek için çalışıyoruz. Bütün 17 ilçemizde, her yerde ekmeği 5 Lira’dan vereceğiz. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz, imarı da çözeceğiz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu