Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2024 17:00

Bu sene 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Sultan Cami kubbe ve minarelerinden 28 Nisan Pazar günü halka saçımı yapılacak olan mesir macunlarının duası yapıldı. Dua sonrası Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’de mesir macunlarının paketlenmesine yardım etti. 

Geçmişten günümüze kadar uzanan ve yüzlerce yıllık geleneğe sahip olan ve bu sene 484’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Sultan Cami’nden halka saçılacak olan 7 ton mesir macunun duası protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Manisa’yı Mesiri Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’ın ev sahipliğinde yapılan duaya, Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve dernek üyeleri katıldı. İl Müftü Vekili Mehmet Nurlu tarafından edilen dualar eşliğinde eller semaya açılarak, saçılacak olan mesir macunlarının halka şifa olması dileğinde bulunuldu. Edilen duanın ardından protokol üyelerine mesir macunları takdim edilirken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek de mesir macunlarının paketlenmesinde görev alan kadınlara yardım etti. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu