Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2024 18:18

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu  22, 24, 25 ve 26. Dönem CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan’ı makamında ağırladı. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün torunu, 22, 24, 25 ve 26. Dönem CHP Ankara Milletvekili Ayşe Gülsün Bilgehan, Manisa Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nurdan Şenkul, geçmiş dönem başkanlarından Hakkı Bayraktar ve Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. Manisa Rotary Kulübü ev sahipliğinde 27 Nisan Cumartesi günü Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan Cumhuriyetin 2. Yüzyılında Atatürk’ü Anlamak konulu panelde konuşmacı olarak yer alacak olan Bilgehan, Başkan Zeyrek’i tebrik etti. Bilgehan, “Gurur duyduk sizinle, herkes çok mutlu” diye konuştu.     

Heyecanımız Çok Yüksek

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeyrek, “İçimizdeki heyecan çok yüksek. Çok özlemişiz, 75 yıl beklemişiz. Onun heyecanı, gururu var. Bir an önce hizmet edelim, aksiyon alalım bunun hevesi var” diye konuştu. Bilgehan ziyarette Başkan Zeyrek’e Cumhuriyet’le Özdeş Bir Yaşam : Özden Toker isimli kitabı armağan etti. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle noktalandı. 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu