Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2024 18:24

Vestel CEO’su Ergün Güler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Zeyrek, Manisa’yı çok sevdiğini belirterek, şehir için yapılacak her işte, tüm paydaşlarla işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Vestel CEO’su Ergün Güler’i ziyaret ederek, tebrik etti. Ziyarette konuşan Güler, “Şehrimiz için, medeniyetimiz için hayırlı olsun. Manisa şehzadeler şehri olarak bilindiği için medeniyetimiz için de önemli. Mimar olmanıza ben ayrıca sevindim. Şehirlerimiz bizim medeniyetimizi yansıtan unsurlar, mimarlar da Piriniz Mimar Sinan gibi bu işi en iyi yapan insanlar” diye konuştu. 

Zeyrek, ‘Tüm Paydaşlarla Birlikte Hareket Edeceğiz’
Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Yaşanabilir kentler oluşturmak, bunları ortak aklı ortaya koyarak yapmak ve herkesin sesini dinlemek, aslında belediyeciliğin olmazsa olmazı. Yani bu işin merkezinde ortak akıl var. Daha sonra da dediğiniz gibi vizyon, mesleki eğitim bunları pekiştiren unsurlar. 5 yıl boyunca çok güzel hizmetler vereceğimizin, birlikte hareket edeceğimizin bilincindeyim. Kendimiz için değil şehrimiz için yapılacak her şeyde, Vestel’in ve şehrin tüm paydaşlarının benimle birlikte hareket edeceğinden hiçbir şüphem yok. Manisa’m çok güzel, ben çok seviyorum Manisa’yı” ifadelerini kullandı.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu