Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2014 14:18

TÜRKİYE Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu, büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yılı çerçevesinde, Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyeleri, ‘Cumhuriyetin Işığında Atatürk’ü Anlamak’ konulu bir panel gerçekleştirdi. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele çok sayıda öğrenci ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de katıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 76. yıldönümünde gün boyu düzenlenen etkinliklerle anıldı. Bu çerçevede Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyeleri, Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde, ‘Cumhuriyetin Işığında Atatürk’ü Anlamak‘ konulu bir panel gerçekleştirdi. Düzenlenen panele, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Celal Bayar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Özay Eryürek ve sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programda ilk olarak Yard. Doç. Dr. Ömer Karakaş söz aldı. Karakaş, Atatürk’ün düşünce yapısını etkileyen olaylar, düşünürler ve kitaplarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Karakaş’ın ardından panelde söz alan Yard. Doç Dr. Ali Galip Altıçetepe de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kadın hakları konusunda yaptığı devrimleri dile getirdi. Programın kapanış konuşmasını ise, panel başkanı Doç. Dr. İbrahim İnci yaptı. İnci, cumhuriyetin ilanı sürecinde ortaya çıkan muhalefet üzerine bir konuşma gerçekleştirdi.

Panelistlere çiçek takdim edildi

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her yönüyle ele alındığı panelin sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de panelistleri kutlayarak kendilerine çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu