Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.05.2024 13:38

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek ve eşi Nurcan Zeyrek, Atatürk Kent Park’ında düzenlenen Hıdırellez Şenliğine katıldı. Başkan Zeyrek, baharın, umudun ve bereketin bayramı Hıdırellez’i, binlerce Manisalıyla birlikte coşkuyla kutladı.
Manisalılar, baharın müjdeleyen Hıdırellez’i, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikle kutladı. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Parkı’nda düzenlenen programda coşkuya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek ve Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da ortak oldu. Herkesle tek tek sohbet edip, hal hatır soran Başkan Zeyrek’e, Manisalılar büyük ilgi gösterdi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Hıdırellez kahvaltısı yapan, vatandaşlar sık sık Başkan Zeyrek’i sofralarına davet etti. Vatandaşları geri çevirmeyen Başkan Zeyrek onların ikramlarından tattı. 
Manisalılar, gönüllerinde eğlendi
Tam bir şenlik havasında kutlanan Hıdırellez’de, Göçmen Bandosu da coşkuyu katladı. Hıdırellez’in tadını Manisalılarla birlikte çıkaran Başkan Zeyrek, onlarla birlikte dans da etti. Renkli görüntülerin oluştuğu programda, Manisalıların mutluluğu görülmeye değerdi.
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu