Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.05.2024 16:26

Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, CHP Ahmetli İlçe Başkanı Recep Öztürk ve Belediye Meclis Üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’i ziyaret etti. Manisalıların çok büyük desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Başkan Zeyrek’i tebrik eden Ahmetli heyeti, başarılar diledi.
 Bir yandan il genelinde hizmet ve yatırımların planlamasını yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul ediyor. Bu kapsamda Başkan Zeyrek, Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş, CHP Ahmetli İlçe Başkanı Recep Öztürk ve Belediye Meclis Üyelerini konuk etti. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Manisalıların çok büyük desteğiyle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek’i tebrik eden Ahmetli heyeti, başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti paylaşan Başkan Zeyrek de, Ahmetli Belediye Başkanı Fuat Mintaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Beş yıl boyunca gecesini gündüzüne katacağını vurgulayan Başkan Zeyrek, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden, 17 ilçemize en iyi yatırım ve hizmetleri yapmak için çalışacağız. Bu anlamda Ahmetli ilçemize de Fuat başkanım ile beraber ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçireceğiz. Sizlerin vesilesiyle tüm Ahmetlili hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum” dedi. 
 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu