Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.10.2011 17:58

MANİSA’NIN tanınmış ailelerinden Anemon Otellerinin Sahibi İsmail Akçura’nın Uncubozköy’de eşi adına yaptıracağı Nihal Akçura Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin temeli törenle atıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da yer aldığı törene Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de katıldı.

Uncubozköy’de yapılacak olan Nihal Akçura Turizm Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nin temeli törenle atıldı. Anemon Otellerinin Sahibi İsmail Akçura’nın Uncubozköy’de eşi Nihal Akçura adına yaptırdığı okulun temel atma törenine Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eşi Münevver Arınç, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İsmail Akçura ve Eşi Nihal Akçura, milletvekilleri, daire müdürleri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Törenin başında öğrenciler Başbakan Yardımcısı Arınç, Vali Daşöz ve Belediye Başkanı Ergün’e çiçek takdim etti. Daha sonra halk oyunları ekibi kısa bir gösteri yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından söz alan hayırsever Nihal Akçura yaptırdıkları okuldan yetişecek gençlerin ülkemize ve ailelerine faydalı gençler olacaklarına inandığını söyledi. Yaptıracakları okulun 20 derslikli olduğunun altını çizen Akçura, ayrıca okul içerisinde 180 kişilik pansiyon, bilgi işlem merkezleri ve kapalı spor salonunun yer alacağını sözlerine ekledi. Akçura ailesinin ülkenin her tarafından örnek yatırımlar gerçekleştirdiğini dile getiren Vali Halil İbrahim Daşöz ise okulun da projesi ile örnek bir eser olarak ortaya çıkacağını vurguladı. Akçura ailesine teşekkür eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’da, “Altı milyonun üzerinde bir maliyeti öngörüyorlar. Bu bir fedakârlıktır. Bu katkının Manisa için de Türkiye için de güzel bir örnek oluşturmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kurban kesilmesiyle okulun temeli Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akçura ailesi ve diğer protokol üyeleri tarafından atıldı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu