20.12.2014 16:37

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Basın Danışmanı Pınar Ekmen ile birlikte Manisa’da yayın yapan Manisa’da Gündem, Manisa Manşet gazeteleri ve Manisa TV’ye ziyarette bulundu. Ziyaretlerde konuşan Eryılmaz, Manisa’nın büyükşehir olması ile birlikte Manisa’da yayın yapan gazete ve televizyonların öneminin arttığını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ile Basın Danışmanı Pınar Ekmen, Manisa’da yayın yapan yerel gazetelere ve televizyonlara ziyaretlerini sürdürüyor. Eryılmaz ve Ekmen son olarak Manisa’da Gündem, Manisa Manşet gazeteleri ve Manisa TV’ye ziyarette bulundu. İlk olarak Manisa’da Gündem Gazetesi’ni ziyaret eden Eryılmaz ve Ekmen, İmtiyaz Sahibi İsmail Koşar ve gazetede görev yapan muhabirler tarafından karşılandı. Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ile Basın Danışmanı Pınar Ekmen daha sonra Manisa Manşet Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Manşet Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Hülya Kılınç ve gazetede görev yapan muhabirler ile bir araya gelen Eryılmaz ve Ekmen, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında sohbet etme fırsatı buldu. Hasan Eryılmaz ve Pınar Ekmen son olarak Manisa TV’yi ziyaret ederek Saruhan Simsaroğlu, Naime Simsaroğlu, Haber Müdürü Rıdvan Körpe ve çalışanlar ile bir araya geldiler.

17 ilçeyle bir bütünüz

Ziyaretlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa’nın 17 ilçesiyle bir bütün haline geldiğini vurgu yaptı. Manisa’nın Büyükşehir olması ile gazete ve televizyonların öneminin arttığını söyleyen Eryılmaz, “Bizler sizleri artık Manisa’nın ulusal gazete ve televizyonları olarak görüyoruz. Büyükşehir halka anlatılması noktasında sizlere büyük görev düşüyor” diye konuştu.