Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
20.12.2014 16:41

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müdürlüklerin hizmet verdiği Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Hizmet Binasına ziyarette bulundu. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Ergün, Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan’dan bilgiler aldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında gittiği Gördes’te hizmet vermeye başlayan Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Hizmet Binasında incelemelerde bulundu. Koordinasyon Merkezi önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Ergün’e incelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan, MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Kürşat Demirağ ve parti teşkilatı eşlik etti. Başkan Ergün hizmet binası incelemesinde Koordinatör Tahsin Arslan’dan hizmetler noktasında bilgiler aldı. Arslan, Koordinasyon Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı temel belediyecilik hizmetlerini vatandaşlara vermeye başladıklarını dile getirdi. Başkan Ergün incelemesinin ardından Koordinasyon Merkezi’nden çalışan personelle de sohbet etme imkanı buldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere daha iyi hizmet ulaştırabilmek için koordinasyon merkezleri oluşturduğunu belirten Başkan Ergün, Gördeslilerin Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanacağını söyledi.

İlçe teşkilatını ziyaret etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün koordinasyon hizmet binasının ardından MHP Gördes İlçe teşkilatını da ziyaret etti. MHP Gördes İlçe Başkanı Cevat Kürşat Demirağ ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, ardından kadın kolları üyeleriyle bir süre sohbet etti. Başkan Ergün kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da kırmadı. Gördes Koordinasyon Hizmet Binası ve MHP Gördes İlçe teşkilatı ziyareti hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu