21.12.2014 14:01

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçelere hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunulurken, vatandaşlara hizmetlerin işbirliğiyle ulaştırılacağı mesajı verildi.

Gördes Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen belediye başkanları toplantısına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Büyükşehir Belediye Meclisi AKP Grup Başkan Vekili Zülfükar Gürcan, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, belediye meclis üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Tahsin Arslan katıldı.

Toplantıda birlik, beraberlik mesajları

İlçe belediye başkanlarıyla tek tek tokalaşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ev sahipliği nedeniyle Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’a teşekkür etti. Düzenlenen akşam yemeğinin ardından ilçe belediye başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantıda 2015 yılı yatırım programı masaya yatırıldı. İlçelere hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunulurken, vatandaşlara hizmetlerin birlik, beraberlik ve işbirliğiyle ulaştırılacağı mesajı verildi.