Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.12.2014 14:02

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinasyon Binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımıyla açılışı yapılan koordinasyon binasında MASKİ’nin de hizmet vereceği belirtildi.

İlçelerde yapılanma çalışmaları yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Gölmarmara Koordinasyon Binasını da hizmete açtı. Açılışa Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tunay, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile birlikte Gölmarmaralılar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, koordinasyon binasının açılış kurdelesini Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tunay ile birlikte kesti. Açılışın ardından koordinasyon binasında incelemelerde bulunan Başkan Ergün, personel ile görüştü ve Gölmarmara Koordinatörü Mücahit Tunay’dan bilgi aldı. Tunay, Koordinasyon Merkezi’nde eksikliklerin tamamlandığını ve Büyükşehir Belediyesi’nin her türlü hizmetini Gölmarmara halkına ulaştırmaya hazır olduklarını söyledi. İlçelerde Büyükşehir yapılanmasını yüzde 90 tamamladıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de, “Gölmarmara’da açılışını gerçekleştirdiğimiz koordinasyon merkezimiz ilçemize hayırlı olsun. Halkımıza en iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Başkan Ergün İtfaiye Birimini Ziyaret Etti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün koordinasyon hizmet binasının açılışının ardından Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gölmarmara İtfaiye Birimini de ziyaret etti. Burada İtfaiye Dairesi Başkanı Ali Gül’den ilçedeki hizmetler noktasında bilgiler alan Başkan Ergün, Gölmarmara İlçe Garajında MASKİ Açma-Kesme ekibi ve İtfaiye Biriminin hizmet vereceği yeni alanlar ile ilgili çalışmaların biran önce tamamlanması talimatını verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu