Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 15:46

Asfalt sezonu açılışının ardından kentin üç farklı bölgesinde hızla asfaltlama çalışmalarını devam ettiren Manisa Belediyesi, Mimar Sinan Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarında sona geldi. Asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalledeki kaldırım çalışmalarının geldiği nokta hakkında da bilgi aldı.
Mimar Sinan Mahallesi’nde devam eden asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarını Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ile birlikte inceledi. Başkan Ergün ve beraberindekiler, ilk olarak sevgi yolu olarak düzenlenen 2500 Sokak’ta inceleme yaptı. Sevgi yolunun üzerindeki limon servilerine zaman zaman zarar verildiği yönünde vatandaşlardan şikayet aldıklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Mimar Sinan Mahallesi 2500 Sokak’ı sevgi yolu olarak düzenledik. Sevgi yolumuza limon servilerle güzel bir görünüm kazandırdık. Buradaki limon servilerine zarar verildiği konusunda şikayetler alıyoruz. Bunları vatandaşlarımızın koruması ve sahip çıkması gerekiyor” dedi.
Asfaltı Eksik Mahalle ve Sokak Kalmayacak

2500 Sokak’taki incelemelerin ardından Başkan Ergün ve ekibi, 2507 Sokak’taki asfaltlama çalışmalarını da inceledi. Manisa’nın üç ayrı noktasında asfaltlama makinelerinin çalıştığını hatırlatan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da asfalt sezonunu açtıktan sonra hedefimizi 200 bin ton olarak belirlemiştik. Kıracağımız asfalt rekorunun yanı sıra asfaltı eksik mahalle ve sokak da bırakmayacağız” dedi. Asfaltlama çalışmalarının ardından Mimar Sinan Mahallesi’nde devam eden kaldırım düzenleme çalışmalarını da inceleyen Başkan Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil’den çalışmaların geldiği nokta hakkında bilgi aldı.
30.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu