Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.12.2014 09:26

TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Manisa İl Temsilciliği, ‘Yeni Yıl Karşılama Kokteyli’ düzenledi. Protokol ve oda üyelerinin tam kadro yer aldığı yeni yıl kokteyline Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil de katıldı.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Manisa İl Temsilciliği’nin düzenlediği ‘Yeni Yıl Karşılama Kokteyli’ Anemon Otel’de düzenlendi. Kokteyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Etüd ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Taner İçöz, Makine Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Hakkı Bayraktar, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Kokteylde bir konuşma yapan Makine Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Hakkı Bayraktar, 2014 yılında Makine Mühendisleri Odası’nın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgiler verirken, yeni yılın insanlığa mutluluk, barış ve eşitlikçi bir yaşam getirmesi dileğinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu