Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.12.2014 17:40

Manisa Büyükşehir Belediyespor devre arasında ilk transferini gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar Futsal Milli Takımı’nda da yer alan ve bu sezon Somaspor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Çiçek’i kadrosuna kattı.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grupta 3. Lig mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Somaspor forması giyen ortasaha oyuncusu Serhat Çiçek ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan açıklamada Futsal Milli Takımı’nda da görev yapan oyuncuyla her konuda anlaşıldığı ve oyuncunun sezonun ikinci yarısında Büyükşehir Belediyespor forması giyeceği belirtildi. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Çiçek, daha önce Bodrumspor ve Erdespor formaları da giymişti. Bu sezon başında Somaspor ile anlaşan tecrübeli oyuncu, takımının birçok maçında görev yaptı. Tecrübeli oyuncu, sezonun ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmada ikinci yarıda oyuna girmiş ve Büyükşehir Belediyespor’a karşı mücadele etmişti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu