Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.10.2011 19:55

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, MESOB Başkanı Hasan Geriter başkanlığında Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve yönetimini makamında ağırladı. Manisa’daki pazaryerleri ile ilgili problemlerin çözümü noktasında istişarelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Pazaryerlerinin sokak aralarına yayılmaları ile ilgili sıkıntıları, problemleri çözme noktasındayız. Çünkü vatandaşlarımızın bu konuda bizden çok ciddi talepleri ve şikayetleri var” dedi.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ve Pazarcılar Odası yöneticileri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa’da bildiğiniz üzere pazaryeri noktalarında daha önce Perşembe Pazarı ile ilgili problemler yaşamıştık. Şuanda diğer pazaryerleri ile ilgili neleri yapabiliriz noktasında, değerli başkanlarımızla, yöneticileriyle bunun istişaresini yapıyoruz. Pazaryerlerinin sokak aralarına yayılmaları ile ilgili sıkıntıları, problemleri çözme noktasındayız. Çünkü vatandaşlarımızın bu konuda bizden çok ciddi talepleri ve şikayetleri var. Şuanda tamamlanmak üzere olan Horozköy pazaryerinin sıkıntıları çözüldü. Önümüzdeki ay inşallah buranın açılışını yapacağız. Geriye kalan bir Karaköy pazarımız, Laleli pazarımız, bir de Alaybey pazarımız var. Bunların da ele alınması noktasında ne yapabiliriz, nasıl çözüm bulabiliriz, bunların görüş alışverişini yapıyoruz” dedi.

Manisa Modern Pazaryerlerine Kavuşturulmalı

Kendilerini kabul ettiği için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini sunan MESOB Başkanı Hasan Geriter de, “Birliğimiz üyesi olan üyelerimizin menfaatlerini korumak adına olaylara tek taraflı bakmıyoruz. Manisalıların da daha güzel pazaryerlerinde alışveriş yapabilmesi, temiz ortamlarda sağlıklı ürünlere ulaşabilmesi, kısacası Manisa’nın modern kapalı pazaryerlerine kavuşması amacındayız. Şuanda Karaköy, Horozköy, Laleli ve Alaybey pazarlarımız da hem esnafımız açısından, hem vatandaşlarımız açısından iyileştirmelerini ne şekilde yapabilirizi Sayın Başkanımızla değerlendiriyoruz. İnşallah her iki taraf için de hayırlı sonuçlar çıkar” dedi.

Hizmet Binası Projesinin Yanında Kapalı Pazaryeri de Var

Basın mensuplarının konu ile ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Ergün, ülke genelinde yarışmaya çıkardıkları Manisa Belediyesi Hizmet Binası ve Çevresi Proje Yarışması’nda proje içerisinde bin tezgah kapasiteli kapalı pazaryerinin de bulunduğuna dikkat çekerek, “Tabi Garaj’ın oradan taşınmasına müteakip bu çalışma başlayacağı için önümüzde daha süre var. Orada Manisa Belediyesi Hizmet binasının yanı sıra nikah salonları, katlı otopark, kapalı pazaryeri gibi çok sayıda eklenti var. Bunu Manisa Belediyesi Fuar Merkezi’ndeki sunumlarımızda kamuoyu ile paylaşmıştık” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu