Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.01.2015 18:01

MANİSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren MABEM ve AGM kursiyerleri ve eğitmenlerine, 100 yıldır unutulmayan “Sarıkamış Harekatı” anısına Atatürk Gençlik Merkezi’nde film gösterimi yapıldı. Yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı “120” adlı film, öğrenciler ve eğitmenler tarafından büyük ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren MABEM ve AGM kursiyerleri ve eğitmenleri, 100 yıldır unutulmayan “Sarıkamış Harekatı” anısına Atatürk Gençlik Merkezi’nde yönetmenliğini Özhan Eren’in yaptığı, Birinci Dünya Savaşı sırasında Kars’ın Sarıkamış ilçesindeki Allahuekber ve Soğanlı dağlarında binlerce askerin donarak şehit olduğu facianın anlatıldığı “120” adlı filmini izledi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 3 otobüs ile destek verdiği etkinlikte, MABEM öğrencileri Şehitler İlköğretim Okulu önünden alınarak Atatürk Gençlik Merkezi’ne getirildi. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy ve Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, öğrencilerin milli bilincini unutmaması açısından böyle bir etkinlik düzenlediklerinin altını çizdi. Film gösterimlerinin 17 ve 18 Ocak tarihlerinde Atatürk Gençlik Merkezi’nde devam edeceği belirtildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu