Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.01.2015 19:30

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık ilçe ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği Turgutlu’da Belediye Başkanı Turgay Şirin ile bir araya geldi. İlçeye yapılacak olan pazaryeri, otopark, Ovacık Gençlik Kamp Merkezi ve kavşak projelerinin hazır olduğunu müjdeleyen Başkan Ergün, “2015 Turgutlu için ve bütün ilçelerimiz için hizmetlerin başlama yılı olacak” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ziyareti kapsamında ilk olarak Belediye Başkanı Turgay Şirin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Turgutlu yerel gazetelerinin yanı sıra ulusal medya temsilcilerinin de büyük ilgi gösterdiği ziyarette, Şirin, Başkan Ergün’ü kapıda karşıladı. Turgutlu’nun Başkan Ergün’ü özlediğini ve beklediğini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ziyaretleri nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür etti. İlçe ziyaretlerini her hafta gerçekleştirdiklerini ve artık ikinci tura başladığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Turgutlu Belediye Başkanı Şirin ile sık sık bir araya geldiklerini ve sorunları, projeleri ve hizmetleri masaya yatırdıklarını söyledi.

2015 hizmet yılı olacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Turgutlu’da hayata geçirecekleri çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Başkan Ergün, “Kavşakların avam projeleri çıktı. Karayollarından protokol imzaları Bakanlık’tan gelerek, bize ulaştırıldı. 2015 Turgutlu için ve bütün ilçelerimiz için hizmetlerin başlama yılı olacak. Gönlümüz bir an önce başlamak istiyor ama mevzuatlar ve bürokrasi bize vakit kaybettiriyor. Ancak yaz aylarında inşallah tüm projeleri birer birer başlatacağız” dedi.

Pazaryeri ve otopark projesi hazır

Turgutlu’ya yapılacak hizmetlerde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli katkılarının bulunduğunu her ortamda dile getirdiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, vatandaşlara birinci ağızdan bu hizmetleri duyurmanın da önemine dikkat çekti. İlçedeki Cumartesi Pazarı’nın yerine yapılacak olan kapalı pazaryeri ve otopark projesinin hazır olduğunu ve ihalesinin yapılacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bahar aylarında projeye kazmanın vurulacağını müjdeledi.

Kavşak ve Ovacık Gençlik Kamp Merkezi projelerinde son durum

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 6 ilçeye kavşak yapılmasıyla ilgili kararın alındığını da hatırlatan Başkan Ergün, “Bunlarla ilgili Karayolları ile yaptığımız protokolün onayı geldi. Bu 6 projenin ön avam projeleri yapılacak ve Karayolları’nın onayına sunulacak. Bunun ardından kesin projeleri yapılacak ve buna müteakip, ihaleye çıkılacak. İnşallah yaz sonu yapım ihalesine çıkmış oluruz veya temelini atarız. Keşke bu mevzuatlar biraz daha bize imkan verse. Ama olmuyor maalesef. Sonuçta yasalara göre hareket etmek zorundayız. İnşallah yılın son çeyreğinde kavşağın yapımını hedefliyoruz. Ovacık daha hızlı gidiyor. Oraya yapacağımız gençlik kampının görselleri bana gösterildi. Pazartesi günü yapacağımız toplantıda onun onayını verme noktasına gelirsek, 1-2 ay içerisinde ihalesini yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

2015 Turgutlu için hizmet yılı olacak

2015 yılı içerisinde Turgutlu’da 82 kilometre uzunluğunda bir yol çalışması yapılacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de, yine 5 tane köprünün yapımının da Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleşeceğini söyledi. Şirin, 2015 yılının Turgutlu için hizmet yılı olacağını da sözlerine ekledi. Ziyaretin ardından Başkan Ergün, Şirin ile birlikte Cuma namazı için Dereköy Camii’ne hareket etti. Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ergün, vatandaşların sorunlarını dinledi, çocuklara da harçlık dağıttı.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu