Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 15:51

Manisa Belediyesi’nin Erler Caddesi’nde başlattığı çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, cadde esnafının çalışmalardan memnun olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Ergün, amaçlarının şehrin her noktasına ayrı bir güzellik katmak olduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı Cengiz Ergün Erler Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden esnaflara teşekkür eden Başkan Ergün, Manisa Belediyesi olarak şehri yeniden inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Yıllardır hizmete hasret kalan bölgelerde başlattıkları çalışmaların hızla ilerlediğini ve biten çalışmalarla birlikte Manisa’nın yepyeni bir görünüme kavuştuğunu dile getiren Başkan Ergün, “Hedefimiz hizmet gitmeyen mahalle bırakmadan çalışmak. Bu hedefte hızla ilerliyoruz. Erler Caddesi de Manisa’nın işlek caddeleri arasında yer almasına rağmen, eskiyen görüntüsüyle Manisa’ya yakışmıyordu. Buraya farklı parke döşemeleri ve yeşillendirme çalışmalarıyla yeni bir hava veriyoruz. Kısa süre sonra tamamlanacak olan caddenin esnafımıza ve bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Olumlu Tepkiler Çalışma Hırsımıza Güç Katıyor

Manisa Belediyesi olarak yapılan hizmetlerin karşısında her kesimden gelen olumlu tepkilerin çalışma hırslarına güç kattığını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’da 45 mahalle de çalışma yaptıklarını hatırlatarak, “Hedefimiz 45 mahallede yaptığımız çalışmaları 57 mahalleye de yaymak. Kısa sürede bu hedefimize de ulaşarak hizmet gitmeyen mahalle bırakmayacağız. Bu yaz dökeceğimiz 200 bin ton asfalt ile birlikte yolu bozuk olan cadde ve sokakta kalmayacak. Manisa modern bir şehir olma yolunda hızla ilerliyor” diye konuştu.
02.05.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu