Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.03.2015 16:49

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı ve Yürütme Kurulu üyeleri gerçekleştirilen genel kurulla belirlendi. Gençlik Meclisi Başkanlığı için iki adayın yarıştığı genel kurulda 36 oy alan Çağdaş Gönenç, başkanlığa seçildi. Lütfü Özkurşun ise 25 oy aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde Kadın Meclisi ve Engelliler Meclisi’nin ardından Gençlik Meclisi de Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulla belirlendi. Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Elçin Yörükoğlu’nun da katılığı genel kurulda 17 ilçede yer alan okulların öğrenci temsilcileri oy kullandı. Genel kurulda konuşan Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, gençlerin öneminin farkında olduklarını belirterek, “Kent Konseyi’nin ve Manisa’nın gençlerin taze kanına ve enerjilerine ihtiyacı var” diye konuştu.

İl geneline projeler üretmeliyiz

Kent Konseyi Başkanı İsmail Önay ise, “Manisa Kent Konseyi’nin oluşmasından bugüne kadar Engelliler ve Kadın Meclislerini oluşturduk. Bu meclislerimiz kuruldukları günden itibaren projeler üreterek çalışmalarını sürdürüyorlar. Şimdi de Gençlik Meclisi’mizi oluşturuyoruz. Manisa Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak Büyükşehir olan ilimizin il merkezi ve ilçelerimizi bir bütün olarak görerek projeler üretmek zorundayız. İl genelindeki halkımızın ve sivil toplum kuruluşlarının bilgi ve fikirlerinin alınması için ilçelerimizde de çalışma organlarının teşkil edilmesi planlanarak gerekli çalışmalar yapılıyor” dedi.

Gençliği temsil edecek olmaktan mutluyum

Konuşmaların ardından genel kurul divanı belirlendi. Nihat Seviş’in Divan Başkanlığını yaptığı Gençlik Meclisi Genel Kurulu’nda başkanlık için Lüftüözkurşun ile Çağdaş Gönenç mücadele etti. Açık oylama usulüyle gerçekleştirilen oy kullanma işleminin ardından 36 oy alan Çağdaş Gönenç, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na seçildi. Lütfü Özkurşun ise 25 oy da kaldı. Manisa’da gençliği temsil edecek olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Çağdaş Gönenç, Gençlerin sorunlarını paylaşıp, çözüm yolları bulunması noktasında çaba sarf edecek fırsatı bulmaktan memnun olduğunu belirtti.

Yürütme Kurulu da belirlendi

Başkanlık seçiminin ardından Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu da belirlendi. Yürütme Kurulu için 11 adayın yer aldığı genel kurulda, yapılan oylamanın ardından 10 kişilik Yürütme Kurulu da belirlenmiş oldu. Yürütme Kurulu’nda yer alan isimler şu şekilde oluştu. Alican Sönmezateş, Eyüp Yıldız, Seçkin Parlak, Emre Çelebi, Altay İnan, İsmail Öztürk, Canberk Özten, Fadime Akınlı, Tuğçenur Sav, Kemal Kürşat Emeklier.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu