18.03.2015 12:45

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıl dönümünde Güzel Sanatlar Lisesi’nin hazırladığı programa katıldı. Öğrencilerin sahnelendirdiği ve Çanakkale Deniz Zaferi’nden kesitler sunan oratoryo büyük beğeni topladı.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla Yunusemre Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan oratoryo sahnelendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen programa Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tugay Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Yılmaz Gençoğlu ve Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı nedeniyle açılan serginin gezilmesiyle başlayan program protokol konuşmaları ile devam etti.

Oratoryo duygu dolu anlar yaşattı

Programda daha sonra 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yılı dolayısıyla Yunusemre Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan oratoryo sahnelendi. Çanakkale Deniz Zaferi’nden kesitler sunan oratoryo izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Çanakkale Deniz Zaferi’nin anlatan türkülerin de yer aldığı oratoryo salonda bulunanlara duygulu anlar yaşattı.