Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2011 16:17

Manisa’da her yıl büyük katılımla gerçekleştirilen İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Eğitim Fuarı düzenlenen törenle açıldı. Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ile birlikte Nursel Ustamehmetoğlu’nun da katıldığı fuarda Manisa Belediyesi standı da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Kısa adı MANİF olan İnsan Kaynakları İstihdam ve Mesleki Eğitim Fuarı, Manisa Belediyesi Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarın açılışına Vali Yardımcısı Yüksel Ayhan, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, İşkur Genel Müdürü Mustafa Kemal Biçerli, İşkur İl Müdürü Yüksel Uçar ile birlikte iş adamları, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmalarının ardından çeşitli proje yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil ve Nursel Ustamehmetoğlu verdi. Daha sonra açılışı gerçekleştirilen fuarda Manisa Belediyesi standı da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Türkiye’de işsizlik rakamlarının her geçen gün arttığına dikkat çeken Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, fuarın işsiz vatandaşlara iş olanağı sağlaması temennisinde bulundu. Manisa Belediyesi standını da ziyaret eden Açıkdil, standın ilk günden büyük ilgi gördüğünü ve ziyaretçilere Manisa Belediyesi’nin çalışmaları ve hizmetleri hakkında genel bilgiler verildiğini söyledi. Öte yandan fuarda yer alan stantlara büyük ilgi gösteren öğrencilerde, firmalara iş başvurusunda bulundu.
04.05.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu