Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.03.2015 10:57

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalıların 112 acil yardım hizmetlerine daha kolay ulaşabilmeleri için Nurlupınar Kırtık Mezarlığı girişinde 112 Acil Yardım İstasyon binasını hayata geçirdi. İnşaat çalışmaları biten binada inceleme yapan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, “ Manisalıların sağlığı bizim için her şeyden önemlidir. Büyükşehir Belediyesi olarak sağlık hizmetlerine olan desteğimiz devam edecek” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nurlupınar Mahallesi’nde yaptırılan 112 Acil Yardım İstasyonu’nda incelemelerde bulunan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt, bina inşaatının sona erdiğini açıkladı. Büyükşehir Belediyesi olarak Manisalıların sağlığına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden Aykurt, “ İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü vakaya ulaşım süresinin kısaltılması, hizmet kalitesinin artırılması için Nurlupınar Mahallesi’nde belediyemize ait binada hizmet vermek istemişti. Bizde Cenaze Hizmetleri binamızda iki odamızı acil sağlık hizmetleri için tahsis ettik. 2011 yılının Nisan ayından itibaren 112 Acil Yardım İstasyonu Nurlupınar bölgesine gelen çağrıları yönlendirmektedir” dedi.

Büyükşehir 112’ye bina yaptı

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte ortaya çıkan bina sıkıntısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni zora soktu. Ancak Manisa’da yaşayan insanların sağlığının her şeyden değerli olduğu bilinciyle hareket eden Büyükşehir Belediyesi, bölgeden gelen acil çağrılara anında müdahale edilebilmesi Kırtık Mezarlığı girişinde 112 hizmetleri için arsa tahsisi yaparak, bina inşa etti. Daire Başkanı Serpil Aykurt, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sağlık Müdürlüğü’nün yer talebini geri çevirmediklerini belirterek, “ 100 metrekarelik bir alanda 112 Acil Yardım İstasyonu inşaatı bitti. Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan bina bu bölgeden gelen acil çağrılar için büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın sağlığını düşünüyoruz. 1 dakikanın bile insan hayatı için önemli olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” dedi. Daire Başkanı Aykurt, en kısa süre içinde binanın Sağlık İl Müdürlüğü’ne devredileceğini bildirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu