Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.03.2015 13:05

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü temsilen 21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle İl Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Programda fidan dikiminin önemine değinildi.

21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TBMM 85. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde bir program gerçekleştirildi. Programa, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, ilçe milli eğitim müdürleri, yetkili müdürler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda okul tarih öğretmenlerinden Serap Eymür tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Orman Haftası’nın önemine değinen şiirlerin okunmasının ardından okulun anaokulu öğrencilerinin seslendirdikleri şarkılar büyük bir beğeniyle izlendi. Ardından TBMM 85.Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ağaçların kesilmemesi gerektiğini anlatan oratoryo ve tiyatro oyunu sahnelendi. Programın bitiminde protokol üyeleri okul bahçesinde fidan dikimine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı da Orman Haftası’nın önemine değinerek, programın hazırlanmasında katkısı olanlara teşekkür etti. Okul Müdürü Derviş Kılıç da, Hayri Okkalı’ya teşriflerinden dolayı teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu