Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.03.2015 15:29

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan fuar merkezi Fuar İzmir, kapılarını Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı MARBLE 2015-21. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla açtı. Fuar açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş’de katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziemir ilçesinde yapılan Fuar İzmir’in açılış törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Proje Etüd Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil katıldı. Açılış töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Yardıcısı Hasan Hüseyin Can, Türkiye Mermer Doğaltaş ve Makineleri Üreticileri Birliği (TÜMMER) Başkanı Raif Türk, Ege Maden İhracatçıları Birliği (EMİB) Başkanı Mevlüt Kaya ve sektör temsilcileri de yerini aldı. Gaziemir Belediyesi’nin zeybek gösterisi ile başlayan tören, konuşmalarla devam etti. Sektör temsilcileri yeni fuarın kazandırılmasından dolayı teşekkür ederken, doğaltaş sektörünün gelişimine vurgu yaptılar. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Türk fuarcılığının yeni mabedi” olarak tanımladığı Fuar İzmir’in açılışı ile büyük bir onur yaşadıklarını söyledi. 337 bin metrekarelik alana fuarın inşa edildiğini kaydeden Kocaoğlu, “ İZFAŞ tarafından düzenlenen Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda, 27 ülkeden 373’ü yabancı olmak üzere toplam 1562 katılımcı ürünlerini sergiliyor. Sadece profesyonellere açık olan fuar, 28 Mart 2015 tarihinde sonra erecek” dedi.

Stantları ilgiyle incelediler

Konuşmaların ardından davetlilerin katılımıyla hem Fuar İzmir hem de Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı. Açılışın ardından Genel Sekreter Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Proje Etüd Dairesi Başkanı Müge Kuğu ve Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil fuarı gezdi. Firmaların stantlarını teker teker inceleyen Büyükşehir heyeti, Manisa’ya katkısı olabilecek ürünleri ilgiyle inceledi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu