Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2015 18:40

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel söyleşi gerçekleştirdi. Şehir Tiyatrosu oyuncularının konuşmacı olarak yer aldığı söyleşide, tiyatronun hayatın her alanından olayları, kişileri ve durumları alarak harmanlaması ve seyirciye sunması gerektiği vurgulandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel bir söyleşi gerçekleştirdi. Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleşen söyleşinin konuşmacılığını Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ile oyuncular Servet Şencel ve Kaan Şensoy yaptı. Tiyatro oyunculuğu üzerine başlayan söyleşide tiyatroya başlamak isteyenlerin soruları da cevaplandırıldı. Tiyatronun hayatın her alanından olayları, kişileri ve durumları alarak harmanlaması ve seyirciye sunması gerektiğinin altını çizen Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Manisa’nın Büyükşehir Belediyesi sayesinde tiyatroyu sevmeye başladığını belirtti. Tiyatroya başlarken karşılaşılan zorlukların üstesinden gelebilmenin tek yolunun bu işi sevmek olduğunu vurgulayan Şengöz, rolünü özümseyen ve duygularını birleştiren oyuncuların tiyatroya daha kolay adapte olduğunu ve başarı basamaklarını daha hızlı kat ettiğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin tiyatroya verdiği destekten bahseden oyuncular da Manisalıları 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek tüm oyunlara davet etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu