Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.04.2011 16:12

Manisa Belediyesi 6. Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası’nda dereceye girenler ödüllendirildi. Manisa Merkez ve ilçelerden 270 ilköğretim öğrencisinin katıldığı turnuvaya, öğrencilerin olduğu kadar velilerin de ilgisi büyük oldu.
Manisa Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Belediyespor tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 6. Geleneksel 23 Nisan Ulusal Egemenlik Satranç Turnuvası'nın kapanışı, düzenlenen ödül töreniyle gerçekleştirildi. Manisa Merkez, Turgutlu, Gördes, Salihli ve Akhisar okulları olmak üzere 270 ilköğretim öğrencisinin katıldığı turnuva, 4 kategoride gerçekleşti. Üç gün boyunca devam eden turnuva sonucunda dereceye girenlere ödülleri, Manisa Belediyesi tarafından verildi. Yarışmada dereceye girenlere Manisa Belediyesi tarafından başarı belgesi, kitap seti, ve madalya; turnuvaya katılanlara ise katılım belgeleri takdim edildi. Turnuvada dereceye girenlere ödüllerini Manisa Belediyesi Haydar Bayçin Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu İbrahim Atabey takdim etti.
18.04.2011

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu