Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.04.2015 15:55

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü olması nedeniyle “Küçülen Dünyada Büyüyen Yalnızlık Otizm” adlı bir sergi açılışı gerçekleştirildi. Serginin öncesinde Manisa Otizm Derneği tarafından çektirilen Otizm konulu kısa film gösterimi de yapıldı.

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü nedeniyle, Manisa Otizm Derneği işbirliğiyle, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu'nda “Küçülen Dünyada Büyüyen Yalnızlık Otizm” konulu fotoğraf sergisi açıldı. Serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Kemal Çelebi, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Aile ve Sosyal Politikalar Manisa İl Müdürü Murat Konan, Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra protokol üyelerine ve davetlilere Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda Manisa Otizm Derneği tarafından çektirilen Otizm konulu kısa film gösterimi yapıldı. Kısa filmde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de yer alarak Manisa Otizm Derneği’nin bu çalışmasına destek oldu. Film gösteriminin ardından bir konuşma yapan Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu, “2 Nisan Otizm Farkındalık Günü’nde gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğe desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlk Önce Kendimizin Farkında Olmalıyız

Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu konuşmasının ardından dernek tarafından çektirilen kısa filmde yer alarak kendilerine destek olan Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’ye söz verdi. Bireylerin ilk önce kendilerinin farkında olması gerektiğini belirten Çelebi, “Farkında olmak sorumluluk demek, farkında olmak paylaşmak demektir. Farkında olmak, birlikte bu hayatı daha güzel yaşamak demektir. Biz Otizmin farkındayız ve diğer engelli grubunda yer alan tüm bireylerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Farkında Olmak Sorunları Beraber Çözmek Demektir

Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’nin konuşmasının ardından söz alan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ise, “Otizmli çocuklarımızın hayatlarında yer alarak onlara destek olmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek, aşılamayacak hiçbir sorunumuz kalmaz. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür faaliyetlerin her zaman yanındayız ve destek vermekten de büyük onur duyuyoruz” dedi.

Fotoğraf Sergisi Büyük İlgi Gördü

Kültür Merkezi Meclis Salonu’ndaki kısa film gösteriminin ardından protokol üyeleri ve davetliler, Otizm konulu fotoğraf sergisini gezdi. Sergide yer alan fotoğraflar hakkında Dernek Başkanı Saadet Şeranoğlu da bilgiler verdi. Serginin 5 Nisan tarihine kadar açık olacağı belirtildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu