Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.04.2015 19:50

MANİSA Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne üye aileler ve çocukları Ulupark’ta verilen kahvaltıda biraraya geldi. Kahvaltıya katılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, otizmin farkında olduklarını belirterek, otizmli ailelerin ve çocukların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Manisa Otizm Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, dernek üyesi otizmli çocuğu bulanan aileleri sabah kahvaltısında bir araya getirdi. Magnesia Rotarac Kulübü yönetim kurulu üyesi Leyla Şenay Gezgin ve Ulupark Aile Çay Bahçesi’nin desteğiyle düzenlenen kahvaltıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, STK üyeleri ve siyasiler katıldı. Derneğin 2014 yılında kurulduğunu ifade eden Dernek Başkanı Raşide Kuyumcu, amaçlarının otizmli çocukları ve gençleri spora alıştırmak ve sosyal hayatta adaptasyonunu sağlamak olduğunu söyledi. Yaklaşık 8 aydır dernek üyesi ailelerin otizmli çocuklarına çeşitli branşlarda spor eğitimi verdiklerini söyleyen Dernek Başkanı Kuyumcu, “Sporun birçok hastalığın tedavisinde önemli bir yöntem olduğunu biliyoruz. Otizmin de tam olarak tedavisini olmadığını biliyoruz. Ancak sporun otizmli gençlerimize ve çocuklarımıza bir çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Derneğimizde 17 tane otizmli sporcumuz bulunuyor. Koşudan, futbol, basketbola kadar bazı dallarda çocuklarımıza spor eğitimi veriyoruz. İnanıyoruz ki sporla otizmli çocuklarımıza çok şeyler kazandıracağız’’ dedi.

Dernek Başkanı Kuyumcu, 8 Nisan Çarşamba günü etkinlik düzenleyeceklerini belirterek, “’Benimle Oynar mısın’ adı altında düzenleyeceğimiz etkinliğimizde Manisa protokol üyeleri ile otizmli gençlerimiz bir halı saha maçı yapacak. Bu etkinliğimize tüm Manisalıları bekliyoruz’’ diye konuştu.

Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci de otizmli çocuğu bulunan ailelerle yakında ilgilendi. Çocuklarla vakit geçiren Çevirmeci, “ Büyükşehir Belediyesi olarak otizmin farkındayız ve bu farkındalığı her alanda hissettireceğiz. Otizmli ailelerin yanında olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Onları hiç yalnız bırakmayacağız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu