Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.04.2015 21:43

Manisalı vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Kent Parkı’na hayran kaldı. Manisa’ya böyle bir parkın kazandırılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür eden vatandaşlar, parka ‘Atatürk Kent Parkı’ isminin verilmesine de çok sevindiklerini ifade ettiler.

Manisalıların yeni gözbebeği Atatürk Kent Parkı, vatandaşlarla doldu taştı. Atatürk Kent Parkı’nda keyifle vakit geçiren vatandaşlardan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür geldi. Başkan Ergün’e sonsuz teşekkürlerini ileten vatandaşlar, parka övgüler yağdırıp hizmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Başkan Ergün’e mesaj yollayan vatandaşlar, bu parkın herkese örnek olmasını istediler.

Güldane Arslan: Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir yer. Çok emek verilmiş belli. Hoşumuza gitti, çocuklarda çok beğendi. Manisa’ya böyle bir yer kazandırıldığı için çok mutluyuz.

Oğuz Tökez: Gerçekten çok güzel olmuş. Hem çocuklar için hem büyükler için . Belediye Başkanına teşekkür ediyoruz. Takdir edilen hizmetler. Başkana teşekkür ediyorum.

Hüseyin Şen: İnsanlar kötü davranmazsa buradaki şeylere çok güzel olur. Güvenliğin iyi sağlanması lazım. Çocuklu aileler için çok iyi bir yer. Başkanımıza Manisamıza böyle bir yer kazandırdığı için teşekkür ederiz.

Yasemin Yalçın: Çocuklar için aileler için müthiş bir yer. Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok iyi olmuş.

Sertan Gürsoy: Manisa’da böyle bir parkın açılması çok güzel oldu. Buradan Manisa büyükşehir belediyesine teşekkür ederim. Başkanın Manisa kentine yapmış olduğu katkılardan dolayı Başkanımıza teşekkür ederiz.

Leyla Gürsoy: Manisa’ya geleli 5 yıl oldu. 5 yıl içinde Manisa’da büyük değişiklikler olduğunu biz kendimiz gözlemledik. Çocuklar açısından bizim açımızdan bu park halkımıza katkı. Buradan başkanımıza teşekkür ediyorum.

Fazilet Akgün: Yapım aşamasında da zaten görüyorduk. Severek geliyorduk. Çok güzel olmuş. Bu kadar beklemiyorduk. İnşallah koruyabiliriz. Başkanımıza böyle bir yer kazandırdığı için teşekkür ederiz. Bu bölgede böyle bir yer yoktu. Gençlerin gidebileceği vakit geçireceği yer yoktu. Çok teşekkür ediyoruz.

Neziha Çelik: Çok güzel buldum. Bu kadar ümit etmiyordum. Çocuklar için yaşlılar için herkes için iyi. Nefes alacak bir yer olmuş. Teşekkür ediyoruz Başkanımıza. Allah uzun ömürler versin.

Vasfi Çelik: Çok güzel bulduk. Burada yaşayalım gezelim. Boşuna oy vermemişim. Yaşlılar için gençler için, çocuklar süper. Tüm milletimiz için. Başkanımız bir numara. Cengiz Ergün bir numaradır.

Güldeniz Bölük: Manisa’nın böyle bir yere ihtiyacı vardı zaten. İnanılmaz derece emek var. Çok güzel olmuş. Yapanların eline emeğine sağlık. Tek kelimeyle harika. Çok beğendik. Ailecek gelebileceğimiz bir yer. Başkanımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Saygılar sevgilerimiz sunuyoruz. İyi ki başkanımız var.

Hidayet Karapınar: Çok güzel olmuş. Çocuklar için çok güzel bir alan yapılmış. Başkanımızdan Allah razı olsun. Çok güzel bir park yapmışlar. Bizde çocuğumuz eğlendirmeye getirdik.

Hüsamettin Çoban: Bu gibi gelişmeleri her zaman bekliyoruz. Yapılanlar için herkese teşekkür ediyoruz. Eksikliğimiz vardı. Tamamlanmış oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Başkanımızın başarılarının devamını dileriz.

Ayşe Çoban: Parkımız çok güzel olmuş. Manisa’ya yakışır bir park. Biz somadan geldik. Çok güzel kalabalık. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Daha başarılar dileriz.

Mahmure Peköztürk: Çok güzel harika, çocuklar için de çok güzel. Değişik oyun alanları olmuş. İnşallah böyle kalır. Çok memnunuz başkanımızdan Allah razı olsun. Yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederiz.

İsmail Peköztürk: Çok güzel bir sosyal alan Manisa için. Çok hoşumuza gitti. Başkana çok teşekkür ederiz. Bundan daha iyi herhalde olamazdı. Daha önce hiçbir ilde böyle bir alan görmedim. Çocuklar için çok önemli bir alan. Gelişimleri için önemli.

Burcu Tarhan: Çok güzel, çok sevdik. Ailece beraber geldik, geziyoruz. İlk başta çocuk parkına gittik. Oynadık. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Manisa’nın böyle bir parka ihtiyacı vardı. Ellerine sağlık. Eskişehir gibi yapmış. Biz Denizli’den geliyoruz. Manisa’ya böyle bir yer ihtiyaçtı.

Veli Burhan: Çok güzel yapılmış bir yer. Özellikle çocukların oyun alanlarının bol olması geniş olması birçok yerde göremediğimiz oyuncakların olması çok güzel oldu. Ben çok beğendim. Yapanlara emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Daha çok yapılmasını gerektiğini düşünüyorum.

Şehriban Kabak: Güzel hoşuma gitti. Çocuğu olanlar için ideal bir yer. Korkusuzca oynayabilirler. Arabaydı motordu geliyordu demeden rahat bir şekilde vakit geçirilir. Ben beğendim hoşuma gitti. Böyle bir şey buruya şarttı. Başkana teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir.

Muhammet Özlü: Allah razı olsun. Çocuklar için aileler için çok güzel. Manisa’ya böyle bir yer şarttı. Yapanlardan Allah razı olsun.

Murat Baytar: Çok güzel olmuş gerçekten çok beğendik. Özellikle çocuklar için bizler içinde. Şehrin nefes alması açısından güzel olmuş. Her yerde taş beton binaları görmekteyiz. Böyle bir geniş bir alanda böyle bir şeyi halkın hizmetine sunulması çok güzel. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Başkanı başarılı buluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Murat Karadayı: Kent parkı çok iyi buldum. Güzel bir hizmet olmuş. Çok büyük ve farklı şeylerde var. Çocukların zaman geçireceği çok güzel bir mekan olmuş. Belediyemizi kutluyorum. Başkanımızın bu çalışmalarına devam etmesini bekliyoruz. Daha iyi hizmetleri ondan bekliyoruz. Kent parka ulu önder Atatürk’ün adının verilmesi çok yerinde bir karar olmuş. Günümüzde olan olaylara karşı güzel bir mesaj olmuş. Atatürk’ü hiçbir zaman unutmuyoruz unutmayacağız.

Hüseyin Ilıkgöz: Gerçekten çok güzel. Yapanlardan Allah razı olsun. Kimin emeği geçtiyse. Manisamıza yakışır güzel bir şey gördük. Ben fıskiyelerden tutun, oyun alanlarına karşı her şey mükemmel. Bana göre gelecekte İzmir’i sollayacak bir yapıya sahip. Bu düşüncede kişiler. Kimin katkısı olduysa teşekkür ediyoruz. Atamızın isminin başımızın üstünde yeri var.

Hilmi Şenol: Her şey yerli yerinde. Her konuyu işlemişler. Buraya Atatürk isminin verilmesi çok yerinde. Atatürk’ün adının anmak için gayet güzel. Bundan daha iyisi olamaz. Başkanımızın her şey için eline sağlık.

Aynur İskeçeli: Her yeri çok beğendim. Yaşlılar için, çocuklar için, gençler için çok güzel. Değerini bilmek gerekir. Başkanımızı tebrik ediyorum.

Funda Aydın: Gayet güzel bir yer. Çocuklar için daha güzel. Yazın burada geçecek gibi. Çiçekleri laleleri çok beğendim. Buraya Atatürk Kent Parkı isminin verilmesinden çok gurur duydum. Bunu düşündükleri için. Atatürk’ü unutmayacağız. Hizmetlerin devamını diliyorum. Biz Saruhanlıdan geliyoruz. İlçelere de bekliyoruz. Merkez çok güzelleşti. İlçelerde zamanla bu şekilde olur.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu