Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.04.2015 16:13

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Turgutlu’da Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait birimlerde incelemelerde bulundu. Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar ve Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Bülent Gökmen ile bir araya gelen İra, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki koordinatörlüklerin çalışmalarını yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Turgutlu ilçesinde Büyükşehre ait birimlerde incelemelerde bulunup, yetkililerle bir araya geldi. Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar’ı ziyaret eden İra’ya Turgutlu Zabıta Müdürü Bülent Gökmen, Turgutlu Belediyesi Zabıta Amiri Cafer Özcan, Turgutlu Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Aylin Askingil eşlik etti. Turgutlu Koordinatörlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler alan İra, büyükşehre bağlı birimlerin güvenliğinin sağlanması konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Turgutlu Zabıta Müdürüne hayırlı olsun ziyareti

İra ayrıca, Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün çalışmalarını da yerinde inceledi. Daire Başkanı İra, Turgutlulara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirterek, çalışmalarda başarılar diledi. Gökmen’in Turgutlu Belediyesi’nde üstlendiği görevinin hayırlı olmasını temenni eden Zabıta Daire Başkanı İra, “Zabıtalar belediyelerin dışa dönük yüzleridir. Sahada da önemli görev yapmaktadırlar. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Bu anlamda değerli kardeşimiz Bülent Gökmen’e üstlendiği bu önemli görevde başarılar diliyorum” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu