Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.04.2015 17:42

MANİSA’nın Demirci ilçesi Ulacık Mahallesi’nde aşırı yağışlar nedeniyle bir evin çatısı çöktü. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci İtfaiye ekipleri ve Fen İşleri ekipleri olay yerine giderek, mağdur ailenin yardımına koştu. Evdeki eşyaları tahliye eden ekipler, kontrollü yıkım yaparak, yaşanabilecek bir kazanın önüne geçti.

Demirci’nin Ulacık Mahallesi’nde dün gece yarısı Cahit Gökdemir ve eşinin yaşadığı ev aşırı yağışlara dayanamayarak çöktü. Evde yaşayan Cahit Gökdemir ve eşi olaydan yara almadan kurtuldu. Mağdur olan Gökdemir ailesinin yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ve Fen İşleri ekipleri koştu. Evin içerisinden Gökdemir ailesine ait eşyaların teker teker çıkarılmasının ardından kontrollü yıkım yapılarak, yaşanabilecek tehlikenin önüne geçildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan'da olay yerine giderek çalışmaları takip ederken, ekiplerden güvenlik önlemlerinin eksizsiz uygulanmasını istedi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından binada yaşanan göçüğün üst parseldeki çatısız binadan giren yağmur sularından kaynaklandığı tespit edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından evdeki ahırda öldüğü tahmine edilen Gökdemir ailesine ait eşek de sağ kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu